Rogue One en de terugkeer van Darth Vader

Rogue One en de terugkeer van Darth Vader

Door: Datum weblog: 05-12-2016 Aantal keren gelezen: 835 Wat vind jij?: 0

De echte Star Wars fans, en dat zijn er heel veel, kijken er alweer een tijdje naar uit: Rogue One: A Star Wars story. De nieuwste film die zich afspeelt in het universum draait vanaf 14 december in de bioscopen. Het verhaal speelt zich af vòòr Episode IV – A New Hope en daarom keert de Duistere Heerser, Darth Vader, ook weer terug. Deze is al even te zien in de trailer van de film.

Hoewel er nog niet heel veel bekend is, weten we dat het verhaal gaat over een groep rebellen die de blauwdrukken van de originele Death Star stelen. Zij benaderen Jyn Erso. Zijn vader is namelijk de bouwkundige die de Death Star heeft ontwikkeld. Death Star, het ultieme massavernietigingswapen van het Keizerrijk. De film gaat over het vinden van Jyns vader en het vinden van de plannen van Death Star. Deze bijna onmogelijke missie zal zeker weer een spannende film opleveren met boeiende gevechten en spectaculaire special effects. Deze film is de eerste in een nieuwe reeks Star Wars films.

Wil je er een speciale Star Wars middag of avond van maken? Maak het feestje dan compleet met de Star Wars feestartikelen, zoals Star Wars uitnodigingen, Star Wars slinger, Star Wars borden en bekers etc. Klik hier voor de Star Wars feestartikelen.